Live musik

Y's Men International Convention 2020

Live musik


Festlig velkomst med FDF's Brass Band

FDF´s Brass Band med Michael Thrane som dirigent vil spille for os som velkomst ved Verdenskonferencen om torsdagen i Odeon Foyer og samme sted igen om lørdagen ved starten af Region Danmarks regionskonference.

Odense FDF musikkreds består af ca. 25 musikere. 

De har flere arrangementer i Munkebjerg Kirke og spiller jævnligt ved kirkelige og andre arrangementer i Odense, og flere gange har de deltaget ved fejringen af H. C. Andersens fødselsdag.

Los Trios

Los Trios er et rutineret danseorkester med stor erfaring inden for alle arrangementer - lige fra små private fester til store halballer med flere hundrede mennesker.

Los Trios leverer professionel underholdning med afdæmpet og iørefaldende dinérmusik og svingende dansemusik til det voksne 

publikum -  alle de kendte hits fra 60’erne og op til i dag.

Los Trios underholder fredag aften i Odeon Foyer.

Swingende jazz med Odense Banden

På festaftenen lørdag aften slutter vi af på festligste vis med Odense Banden, som er et traditionelt jazzorkester med rødder tilbage i de glade 50’ere og 60’ere. Bandet  er sammensat af kendte og populære musikere, som hver især har spillet i mange forskellige sammenhænge i de seneste 40-50 år. Odense Banden er et alsidigt orkester med et bredt repertoire af egne arrangementer og med danske og udenlandske tekster.

© Copyright 2016  •  All Rights Reserved  •  Y´s Men International Region Danmark •  Webmaster: mikael(at)ryder.dk