RD Bjarne Hyldgård

Velkommen til Danmark

Det er mig en stor ære på region Danmarks vegne at indbyde Y´s Men med ledsagere fra fjern og nær til verdenskonference/regionskonference i august 2020 i Odense, Danmark.


Vi er et lille land i Nordeuropa, men også et land, der historisk og på mange andre måder er større end vores befolkningstal viser. Geografisk er Grønland og Færøerne en del af Danmark, så vi strækker os fra indlandsis og isbjerge i nord til smørhullet Odense, der ligger midt i den frodige fynske natur omgivet af bølgende kornmarker, frugtplantager og smukke slotte. Dette var udgangspunktet for vores verdenskendte eventyrdigter H.C. Andersen. Dette bliver udgangspunktet for en eventyrlig verdenskonference.


Der er mange ting, der er småt i Danmark, vores højeste ”bjerg” når ikke 175 m, vi er kun godt 5 mill. indbyggere, men der er også meget vi er stolte af, f.eks. er vi et aktivt foreningsland: kirke, sport, sociale-  og humanitære organisationer m.v. Vi er det land i verden, der har langt flest Y´s Men i forhold til indbyggertal. 


Vi glæder os til at mødes i Odense, møde velkendte ansigter, danne nye venskaber med Y´s Men fra fjern og nær, hente inspiration til vores klubliv, informere hinanden om forskellige måder at leve et aktivt Y´s Men’s klubliv og få international indsigt og udsyn. Vi er en unik organisation, der forener et kristent livsgrundlag med et aktivt virke for mennesker, der har brug for vores hjælp, direkte eller indirekte ved at støtte med pengemidler. Vi understøtter og samarbejder med organisationer for unge, ikke mindst KFUM, som led i at skabe en bedre verden også for vore børn og børnebørn. Samtidigt inspirerer vi hinanden til at støtte og udvikle hinanden i et givtigt fællesskab i klub, distrikt, region, area og nu også på internationalt plan.


Værtskomiteen har haft travlt med tilrettelægning og forberedelser i samarbejde med region og det internationale niveau og er klar til at byde jer velkommen i Odense.


Gå ikke glip af denne oplevelse.


Velkommen til Odense.


RD Danmark

Bjarne Hyldgård

© Copyright 2016  •  All Rights Reserved  •  Y´s Men International Region Danmark •  Webmaster: mikael(at)ryder.dk