IPIP Jennifer Jones

Tak, danske medlemmer, for at være vært for

denne internationale konference

Kære Y’s ledere, medlemmer og venner


Det er mig en stor glæde at sende jer hilsener ved denne vigtige begivenhed, den 74. internationale konference for Y’s Men International (YMI) i Odense, Danmark. Det er et privilegium at skrive til jer efter et år, der har budt på mange højdepunkter, udfordringer og megen tristhed. Denne internationale konference giver os muligheder for at huske vores elskede leder og ven, PIPE Poul-Henrik Hove Jacobsen. Jeg stoler på, at indsatsen, der er gjort i YMIs rejse mod 2022, vil ære hans minde.


Sidste år var et betydeligt vendepunkt for YMI, hvor det første regionale topmøde for regionsledere blev afholdt ved organisationens fødested i Toledo, Ohio, USA. Denne begivenhed gav unge ledere en mulighed for at få internationale input, venskaber og fællesskab. Jeg ser frem til at se resultaterne af denne begivenhed. Når vi aktivt engagerer os i ”Challenge 22” og fokuserer på måderne, vi kan omforme og genopbygge vores bevægelse, så lad os stræbe mod at fejre vores præstationer, ikke kun på vores hundredeårsdag i 2022, men også her i Odense, hvor mange milepæle allerede er nået. 


Det vil være en ære at møde donorer til Legacy Project, der deltager i denne begivenhed, og som allerede har hjulpet YMI med at nå nogle af disse mål.

Se efter nye medlemmer til YMI, så du også kan møde dem.


Vi er beæret over, at KFUM-ledere og medlemmer har fundet tid i deres travle hverdag til at deltage i denne begivenhed, og vi ser frem til at samarbejde om projekter, der gør en forskel i andres liv. Der er skabt meget energi til vækst i YMI ved YMCAs 175 års jubilæum i august 2019. Her er der også skabt mange kontakter, som har medført chartring af nye klubber i mange forskellige lande.


Det er en glæde at besøge dette smukke land, hvor en af ​​de stærkeste regioner i YMI findes. Jeg er overbevist om, at det vil være velorganiseret, meget informativt og inspirerende og også meget sjovt.

Hans Christian Andersen sagde engang: ”At rejse er at leve!” Lad os bringe YMI-verdenen nærmere - i tid med hinanden på denne store begivenhed.


Med venlig hilsen og velsignelse
Jennifer Jones

Past International President

© Copyright 2016  •  All Rights Reserved  •  Y´s Men International Region Danmark •  Webmaster: mikael(at)ryder.dk