Borgmester Peter Rahbæk Juel

Velkommen til Odense

Det er første gang, Odense har fornøjelsen af at byde velkommen til medlemmer af Y’s Men’s klubber fra hele verden. Og vi er rigtigt glade for,

at Y’s Men’s klubberne har valgt Odense som stedet for jeres internationale forsamling.


Odenses historie strækker sig mere end tusind år tilbage i tiden: Fra vikingeborgen på Nonnebakken i udkanten af centrum, til i dag hvor nye bydele skyder op og trækker byen ind i det 21. århundrede med innovation,

en internationalt førende robotbranche og gå-på-mod.


Odense har rigtigt meget at byde på, og jeg håber, at de mange deltagere fra hele verden vil tage sig tiden til at nyde vores by. Om man er til hyggelige cafébesøg, en shoppetur ned ad gågaderne, et besøg på museum eller gerne vil gå en tur i smukke omgivelser langs Odense Å, så kan Odense noget helt særligt. 


For Odense er noget særligt. Vi er en eventyrby. Byen, hvor H.C. Andersen blev født. Når man nærmer sig H.C. Andersens Hus, går man igennem den gamle, historiske bydel. Det føles næsten som en rejse tilbage i tiden eller ind i et af eventyrene - med brolagte gader, velbevarede byhuse og flotte gamle gadelygter. I de gamle gader er det ikke svært at forestille sig, at man befinder sig i 1800-tallets Odense.


Jeg håber, at Y’s Men’s klubberne får nogle fantastiske dage her i Odense og ser frem til at byde jer velkommen på ODEON til sommer.


Peter Rahbæk Juel

Odense borgmester

© Copyright 2016  •  All Rights Reserved  •  Y´s Men International Region Danmark •  Webmaster: mikael(at)ryder.dk